Stroke

A halolaj fogyasztás jótékony hatásai

A halolaj fogyasztás jótékony hatásai

Naponta 1-3g halolajat kellene elfogyasztanunk, vagy a hét négy napján 20 dkg tengeri halat. A halolaj omega-3 zsírsavakban gazdag. Az omega-3 zsírsavak jótékony hatásai a következők.
Halolaj vs. fiatal hölgyek

Halolaj vs. fiatal hölgyek

Egy friss kutatás szerint a halban, illetve halolajban gazdag táplálkozás akár 90%-kal is csökkentheti az infarktus és a stroke kockázatát fiatal hölgyeknél.
Mégsem káros a sózás?

Mégsem káros a sózás?

Egy friss európai tanulmány szerint magasabb a szív-, és érrendszeri betegségekből eredő halálozás azoknál, akik kevesebb sót fogyasztanak.
Szívbetegség és stroke vs. elsavasodás

Szívbetegség és stroke vs. elsavasodás

dr. Robert Young, az Innerlight termékek (lúgosító SuperGreens) megalkotója legfrissebb tanulmányában arról ír, hogy újabb bizonyítékok támasztják alá, hogy kapcsolat van a szívbetegségek és a stroke kialakulása, valamint a savasító táplálkozás között.
Koleszterin a "vádlottak padján"

Koleszterin a "vádlottak padján"

A koleszterin, mint a szívinfarktus és a stroke betegségek első számú főbűnöse, már kb. harminc éve ül a vádlottak padján. De próbáljunk kicsit gondolkodni, hátha a per újra tárgyalására van szükség. A vérplazma koleszterin szintje egyforma értéket mutat a vénákban és az artériákban is. Mégis az arterioszklerózis kizárólag csak az artériákban alakul ki, a vénákban soha. Ha a koleszterin a fő bűnös, akkor hogyan lehetséges ez?
< 1. oldal (összesen: 3) Rendezés: